.

.

TOTS 21

Els jugadors del Nàstic van visitar l'escola de Constantí

Els jugadors del Nàstic van visitar l’escola de Constantí

foto 2

El municipi de Constantí serà protagonista aquesta setmana del projecte de col·laboració que el Club Gimnàstic de Tarragona ha posat en marxa aquesta temporada adreçat a ajuntaments i clubs de futbol de la comarca. Aquest conveni a tres bandes entre el club tarragoní, l’Ajuntament de Constantí i el Centre d’Esports Constantí ja va permetre gaudir de la presència del Nàstic en el partit de Festa Major que es va celebrar al camp Municipal de La Coma el passat 20 de gener, dia de Sant Sebastià.

Sota la denominació “Junts Commarca” l’entitat grana vol apropar-se a totes els poblacions i clubs de futbol del territori per sumar conjuntament i omplir el Nou Estadi amb el major nombre possible d’espectadors. Aquesta setmana, tots els constantinencs i constantinenques que així ho desitgin podran obtenir entrades per assistir al partit que el Nàstic disputarà aquest proper diumenge dia 1 de febrer davant de l’At. Balears corresponent a la jornada 23 de lliga. Les entrades es podran anar a recollir al Pavelló Poliesportiu. A banda,el Centre d’Esports Constantí també repartirà entrades per al partit entre tots els jugadors del futbol-base de l’entitat, i els jugadors del club es presentaran al terreny de joc del Nou Estadi durant la mitja part del partit.

A més , durant la setmana els jugadors del primer equip del Nàstic faran una visita a les escoles de Constantí per repartir entrades i altres obsequis relacionats amb l’equip.

Un cop hagin passat tots els municipis pel Nou Estadi, hi haurà un premi molt especial pel guanyador. El club de futbol i municipi que hagi aportat un major nombre d’espectadors al camp rebrà gratuïtament la indumentària esportiva de la marca Nàstic per tots els equips de la seva entitat esportiva.