.

.

TOTS 21

Constantí es prepara per viure la celebració del Carnaval aquest dissabte 5 de març, després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia. Els actes es concentraran en un únic dia i arrencaran amb la tradicional Rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi, a més d’altres colles convidades de Tarragona. Es preveu la participació d’unes 7 comparses i prop de 400 persones en aquesta rua de carnaval.

La rua s’iniciarà a les 18.00 hores des de la Plaça de la Pau i passarà pels següents carrers: carrer Major, carrer de Les Creus, Raval de Sant Cristòfol, carrer dels Horts, carrer Jaume I, carrer Centcelles, Plaça de la Generalitat i un tram de l’Avinguda Onze de Setembre fins arribar al Pàrquing de les Piscines Municipals, un espai a l’aire lliure on aquest any continuarà tota la gresca i la disbauxa de la celebració. A les 20 hores s’iniciarà un sopar de motxilla que estarà amenitzat per l’espectacle musical “Menéalo Tour Bus”.

Els actes de Carnaval finalitzaran la mateixa nit de dissabte amb la tradicional cremada del Ninot i seguidament es farà entrega dels Premis a les millors comparses, que premiarà amb 400, 300 i 200 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la Rua.

Redacció