.

.

TOTS 21

Imatgede l’ozonitzador. Foto: Cedida

El municipi de Constantí disposa de l’única farmàcia amb ozonitzador de la demarcació de Tarragona. Situada al carrer Barcelona, la farmàcia BCN10 compta amb un aparell generador d’ozó d’última generació amb la finalitat de garantir la màxima higienització dels espais ocupats per tots aquells i aquelles que es troben diariament dins
de l’establiment.

Conscients de la importància de garantir la seguretat davant del coronavirus, els responsables de la farmàcia BCN10 han realitzat una significativa inversió en l’adquisició d’un ozonitzador com a mètode de prevenció de riscos laborals davant del COVID-19, tan pels seus propis empleats com també pels clients.

El dispositiu utilitzat a la farmàcia BCN10 és el model King Ozono 15G. Aquest ozonitzador d’última tecnologia s’utilitza cada dia un cop finalitzat el servei. L’ozonitzador activa 15.000 micrograms per hora d’ozó a l’interior de la farmàcia realitzant una desinfecció total dels 180 metres quadrats d’espai d’exposició, taulell d’atenció al públic i magatzem. La gran utilitat d’aquest aparell específic en desinfecció està en que elimina el 99% del que són bacteris i microorganismes, incloent el coronavirus.

Víctor Rafecas, titular de la farmàcia BCN10 assegura que «el model que hem adquirit és d’impacte directe sobre els espais que més activitat tenen en el dia a dia laboral. Sempre l’utilitzem quan no hi ha ningú a la farmàcia» Rafecas també ha volgut destacar que «entenem aquesta inversió com un servei sanitari en benefici dels nostres treballadors i treballadores, i més estant a primera línia, i també per totes aquelles persones que venen cada dia a adquirir els seus productes farmacèutics i que confien en nosaltres».