.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu de l'Ajuntament de Constantí

Foto d’arxiu de l’Ajuntament de Constantí

L’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Constantí informa de la convocatòria d’un nou curs d’operador/a de plataformes elevadores durant el proper mes de novembre. El curs té una durada de 12 hores, i té com a objectiu adquirir els coneixements bàsics de seguretat i prevenció per a la utilització de plataformes elevadores.

Es tracta d’un curs gratuït, subvencionat pel Consorci de Formació contínua. El dijous 7 de novembre s’iniciarà el curs amb una sessió teòrica, a la 2ª planta de l’edifici de la Biblioteca Municipal. L’endemà, divendres 8 de novembre, es realitzarà la part pràctica al Polígon de Valls (carrer Artesans 21-23).

Per a  més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, al carrer Sant Pere 49, planta baixa (telèfon 977 19 08 21 o correu electrònic oficinadetreball@constanti.cat). Per tal de fer les inscripcions caldrà lliurar fotocòpia del DNI o NIE , targeta d’inscripció a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació per a persones aturades, NASS (Número d’afiliació a la Seguretat Social), i nòmina en el cas de treballadors.