.

El proper dimecres 31 d’octubre tindrà lloc una jornada festiva al Pavelló Poliesportiu municipal per celebrar la Nit de la castanyada. En la línia de la proposta ja iniciada l’any passat, la regidoria de Festes i Joventut del municipi ha programat una vetllada que començarà amb un sopar de motxilla. Les inscripcions per participar d’aquest  sopar ja estan obertes i s’han de realitzar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. La data límit és el 30 d’octubre.

La Nit de la Castanyada continuarà a ritme de rumba, amb el concert que oferirà el popular grup tarragoní Vergüenza Ajena, que animarà la nit amb el seu directe festiu. La nit de la castanyada es tancarà amb una sessió musical a càrrec del DJ Ferry Lip. Vergüenza Ajena que torna doncs a Constantí, en plena celebració dels seus 10 anys, i dintre de la gira 10 x 10 que finalitzarà l’1 de març amb un concert molt especial al Teatre Tarragona.

L’organització d’aquest esdeveniment respon a la demanda plantejada pel jovent del municipi, que demana que s’aposti per l’organització d’esdeveniments de caràcter festiu i no haver de desplaçar-se a d’altres poblacions properes per tal de gaudir d’aquest tipus de celebracions. Amb propostes com la nit de la castanyada, l’Ajuntament de Constantí ofereix una alternativa per afavorir la participació dels joves en actes festius que es facin dintre del municipi.