.

.

TOTS 21

Parc Infantil dissenyat per Pilarín Bayés

Parc Infantil dissenyat per Pilarín Bayés

La Festa major d’Hivern de Constantí arriba al seu final amb diverses activitats programades al llarg del cap de setmana. Des del passat divendres 16 de gener han estat prop d’una trentena d’activitats que han donat forma al programa d’activitats de les Festes de Sant Sebastià.

Aquest divendres 23 de gener s’inicia la XIV edició dels Col·loquis amb Experts que un any més organitza el Centre Parroquial de Constantí. Anton-Simó Massó i Alegret, lector de català a les universitats de Zuric i Constança, i que ja va ser el pregoner d’aquesta Festa Major, serà l’encarregat d’obrir aquesta catorzena edició que un cop al mes portarà al Centre Parroquial constantinenc a ponents de reconegut prestigi. La sessió inaugural estarà centrada en la figura de Ramon Llull i la recepció de la cultura catalana a Europa.

Un dels aeroplans propulsats electrònicament

Un dels aeroplans propulsats electrònicament. Foto: Tarragona21

El dissabte continuarà amb una altra de les activitats que ja s’han convertit en un clàssic a la programació de la Festa Major d’hivern, l’exhibició indoor d’avions, avionetes i aeromodelisme que es farà al Pavelló Poliesportiu, i amb la participació de dos dels clubs més emblemàtics de la demarcació, el Club d’Aeromodelisme Pla de Vent i el Club d’Aeromodelisme “Ciutat de Reus”.

El diumenge 25 de gener, de bon matí, s’iniciarà la VII Trobada d’Amics de les Motos Clàssiques, que organitza l’associació Moto Clàssic Constantí. La sortida tindrà un recorregut de 120 km amb arribada prevista a Santes Creus i passant per diferents poblacions del Tarragonès i l’Alt Camp, amb parada a Nulles per esmorzar. L’arribada dels participants i exposició de les motos clàssiques està prevista cap a les 13.30 h. aproximadament, al davant de l’Ajuntament.

Els actes del cap de setmana es completen amb el XXIIè Campionat de Botifarra “Jaume Martorell” al Sindicat Agrícola, i el Campionat Territorial d’escacs per equips entre el Club d’Escacs Constantí i el Club d’Escacs Vendrell, també al Sindicat.