.

.

TOTS 21

La motocicleta, moments després de l’accident. Foto: Tarragona21

Un conductor de motocicleta ha abandonat a la carrera el vehicle que conduïa després de patir un accident al carrer Sant Pancraç de Reus.

L’home, jove i alt, s’ha cobert el rostre en iniciar la carrera, segons han indicat a Tarragona21 testimonis presencials. Tot apunta que la motocicleta era robada.

Els fets han tingut lloc la matinada de dissabte. Sobre les 12:45 els veïns del carrer Sant Pancraç, al barri del Carme, han estat alertat per un fort soroll: una motocicleta que conduïa a gran velocitat en direcció contrària i s’ha estavellat contra dues pilones que impedeixen l’estacionament, a l’inici del carrer, on hi ha els contenidors soterrats de la brossa.

La Guàrdia Urbana, al lloc dels fets. Foto: Tarragona21

Alguns testimonis han vist com conduïa a gran velocitat, ha perdut el control del vehicle, s’ha estavellat, i amb la moto en marxa, els llums encesos i els intermitents posats, ha sortit del vehicle corrents, cobrint-se abans la cara amb una peça de roba.

Al cap d’una estona ha fet acte de presència la Guàrdia Urbana, que ha retirat el vehicle i ha iniciat les investigacions.