TOTS 21

 L'acte tindrà lloc a partir de les 18 h i comptarà amb diverses actuacions, com Àngel Barrera, Carmen Sayago, els Cantaires de la Llar, etc.

L’acte tindrà lloc a partir de les 18 h i comptarà amb diverses actuacions, com Àngel Barrera, Carmen Sayago, els Cantaires de la Llar, etc.

El proper dissabte 1 de juny es durà a terme, al Casal Municipal de Torredembarra, un concert solidari en benefici de l’Associació Duchenne Parent Project, amb el suport de l’Ajuntament, la Policia Local i Protecció Civil de la vila. L’acte tindrà lloc a partir de les 18 h i comptarà amb diverses actuacions, com Àngel Barrera, Carmen Sayago, els Cantaires de la Llar, etc.

Es tracta d’un acte que pretén recaptar diners (amb un donatiu de 5 € que dona dret a diversos sortejos de comerços col·laboradors amb l’acte) en benefici de l’esmentada associació creada l’any 2008 i dirigida per pares i mares de nens amb Distròfia Muscular de Duchenne (DMD) i de Becker(DMB). La missió d’aquesta associació és trobar una cura o tractament a aquesta malaltia i millorar la qualitat de vida dels afectats i les seves famílies.