.

.

TOTS 21

El proper divendres 20 d’abril a les 9 del vespre, l’Auditori Josep Carreras acollirà el concert de la guitarrista Raphaella Smits.

Smits és una de les intèrprets més importants del món de la guitarra a nivell internacional. Ella interpreta amb excel·lent mestratge la guitarra de vuit cordes i altres instruments històrics, fent gires internacionals arreu del món. Ha enregistrat 21 treballs discogràfics, tots ells imprescindibles segons la crítica especialitzada. Deia d’ella el gran guitarrista José Tomás: “Les seves versions són el resultat d’un respectuós i profund estudi dels textos musicals en les que brilla una sensibilitat exquisida servida d’una tècnica pulcra i precisa, rica en matisos”.

Amb aquestes credencials es presenta Raphaella Smits a l’AJC amb un programa molt interessant i predominant sobre Bach i Barrios, lligats entre ells per la inspiració i respecte al gran compositor del barroc que Barrios va donar a les seves obres. Un programa molt atractiu per a tot tipus de públic i, en especial, per a amants de la guitarra.

Cal recordar que les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat