.

.

TOTS 21

A la imatge superior, la TGN Big Band i a la inferior, la Jove TGN Big Band.

El Teatre Metropol acull el pròxim dia 15 de setembre a partir de les 22h un doble espectacle musical de primer nivell. Sobre l’escenari actuarà la TGN Big Band & Susana Sheiman, que delectaran el públic assistent amb una selecció de versions dels majors èxits de l’emblemàtic cantant i compositor català Joan Manuel Serrat.

La TGN Big Band, integrada per músics professionals del territori, sota la direcció del músic ebrenc Jordi Grisó i amb la veu de la prestigiosa Susana Sheiman, ja va captivar el públic tarragoní durant el 2016 amb el seus concerts d’homenatge als 100 anys del naixement de Frank Sinatra. Ara la TGN Big Band & Susana Sheiman torna a sorprendre amb l’adaptació de cançons de Serrat per la gran sonoritat de la Tgn Big Band..

Doble sessió amb el millor Nat King Cole i presentació del disc de la Jove Tgn Big Band

Abans del concert-homenatge a la figura de Serrat, l’escenari del Metropol oferirà la presentació del primer disc de la TGN Jove Big Band, ‘100 anys de Nat King Cole’, que surt a la venda per aquestes festes de Santa Tecla de 2017.

El concert aplegarà sobre l’escenari del teatre un total de 22 joves músics estudiants de les comarques de Tarragona que, acompanyats de la veu del cantant Carles Carrasco, oferiran un repertori de versions especialment arranjades amb les millors cançons del nord-americà Nat Kingt Cole, una de les figures artístiques més influents de meitat del segle XX. La direcció musical i artística del concert va a càrrec de Paco Martín, director artístic de RamblaMusic, empresa organitzadora de tota la vetllada.

El repertori inclou versions de cançons tan conegudes com It’s Only a Paper Moon, Quizás, Quizás, Quizás… Unforgettable, Ansiedad, Orange Colored Sky, Te Quiero Dijiste, Love, Smile, Papa Loves Mambo i Cachito.

El disc i la seva presentació són una realitat gràcies a una exitosa campanya a través de la plataforma Verkami, que durant l’estiu va permetre recaptar el finançament necessari per al seu enregistrament i la seva producció. Les persones que han contribuït econòmicament en aquest primer projecte de la TGN Jove Big Band rebran el disc en primícia.

Les entrades per a aquest doble concert de marcat talent tarragoní i organitzat per RamblaMusic es poden adquirir a www.tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Metropol al preu de 10 euros.