.

Grup d'animació infantil

Grup d'animació infantil la Tresca i la Verdesca

El proper dijous 19 de juny, a les 19 h, a la Plaça de la Pagesia de Tarragona, tindrà lloc un concert a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de la Diputació a Tarragona i del grup d’animació infantil La Tresca i la Verdesca. Es tracta d’un concert-espectacle, on els animadors i músics interaccionen amb el públic, que esdevé el veritable protagonista de la història. El repertori el componen jocs creats pel grup que es vehiculen a partir de músiques i cançons de composició pròpia.

Es tracta d’una iniciativa de caràcter lúdic i musical que permetrà als més petits gaudir  de música en directe i ballar i jugar davant l’escenari. Prèviament, a les tres de la tarda, els alumnes de l’Escola i Conservatori de Música coneixeran el grup d’animació i conversaran amb els músics a l’Auditori de la Diputació. Més tard, es realitzarà un assaig conjunt i finalment, a les set de la tarda, tindrà lloc el concert-espectacle.

La primera actuació del grup La Tresca i la Verdesca va ser l’any 1998, fet que  demostra la llarga trajectòria d’aquesta formació en espectacles d’aquestes característiques.