TARRAGONA 21

Tarragona viurà aquest dimarts una concentració unitària de tots els sindicats d’educació i la comunitat educativa davant la seu dels Serveis Territorials d’Educació. Convocada a les 17:30 hores, la intenció és reivindicar menys ràtios a les escoles, més professors i més seguretat sota el lema ‘Volem una educació segura!’.

Dimissió del cap de prevenció de riscos als serveis territorials d’Ensenyament

En aquest sentit, fonts sindicals han denunciat aquest dilluns a tarragona21 «l’ambiguetat dels protocols enviats des del departament» i «la interpretació que e n fan alguns directors pel seu compte i al·legant la seva autonomia sense coordinar-se amb el departament de Salut. Hi ha professors angoixats perquè, especialment en secundària, després d’estr en contacte estret amb grups d’alumnes confinats els fan continuar treballant».

Alhora, les mateixes fonts denuncien que «des de finals de juny no tenim cap de la secció de servei de prevenció de riscos als serveis territorials d’Ensenyament al Camp de Tarragona perquè va dimitir sense que a hores d’ara tingui un relleu. El personal de la secció, a més, està sota mínims i no dona abast».

Redacció