.

.

TOTS 21

La mort del farmacèutic de Torreforta ha fet que l'hemodinàmica de Tarragona estigui al punt de mira | Foto: Tarragona21

La mort del farmacèutic de Torreforta ha fet que l’hemodinàmica de Tarragona estigui al punt de mira | Foto: Tarragona21

Maneres de bombardejar la nostra estimada Sanitat Pública

La nostra Sanitat Pública no està envoltada de sirenes d’alerta, al seu entorn no s’ha establert un cordó, ni els cossos policials busquen als seus assaltants.
I si està d’assaltada!!

Enrique com d’altres pacients ha estat víctima d’un terrorisme beneït. És ben trist que, disposant el seu hospital d’una unitat d’Hemodinàmica Cardíaca amb grans professionals; Enrique hagués de marxar.

Des del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona on caminen els sindicats CGT i Co.Bas, la CUP i persones tot@s sempre pacients de la cura de la vida; expressem el NOSTRE REBUIG MÉS GRAN davant l’envestida ferotge d’aquesta política privatitzadora que anhela l’enriquiment amb la salut del poble.

El Grup de Treball vol reconèixer el vell camí de la Secció Sindical de la CGT a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona en la lluita pel funcionament les 24 hores dels 365 dies de l’any de la Unitat d’Hemodinàmica Cardíaca.

Des del gener del 2012 amb tancades, jornades de lluita, taules informatives i protestes setmanals a l’Hospital XXIII; amb una campanya de recollida de signatures adreçades al Conseller de Sanitat Boi Ruiz, que un any després en una marxa des de l’Hospital es lliuren a la Delegació Territorial de Sanitat; la Secció Sindical no ha defallit en el seu combat.

Així, el 9 de desembre de 2014 la Secció ha lliurat novament al Dr. Mercadé-Delegat Territorial de Salut a Tarragona i Terres de l’Ebre, la reivindicació i un nou plec de signatures dirigides al Sr. Boi Ruiz, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Des del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona exigim responsabilitats per la mort del Senyor Enrique Gheron a:

  • La Direcció de l’Hospital Joan XXIII com a còmplice i responsable d’aquesta greu situació, acceptant-la i no denunciant-la.
  • L’Alcalde de Tarragona Sr. Ballesteros
com a còmplice del procés de «Teclarització» que pateix la nostra ciutat i que implícitament suposa el desmantellament de l’Hospital Joan XXIII.
  • El Delegat de Salut Sr. Mercadé
  • El Conseller de Salut Sr. Boí Ruiz
  • El President de la Generalitat Sr. Mas