.

Detall d’un seient de les dues bicicletes envestides en un accident mortal a la T-310, entre Montbrió del Camp i Riudoms, aquest diumenge. Foto: ACN

L’ajuntament de Riudoms ha fet pública una nota de condol per la mort de dos veïns ciclistes atropellats aquest cap de setmana per un noi de 18 anys que ha donat positiu en el test de drogues. El consistori “lamenta profundament la mort de dos veïns del poble mentre practicaven esport i se suma al dol de les famílies, amics i companys. També vol acompanyar en el dolor als familiars més propers i es posa a la seva disposició per a qualsevol necessitat que puguin tenir en aquests moments tristos i tràgics”.

La nota afegeix que “en aquest sentit, des del primer moment, s’ha habilitat un espai municipal per facilitar l’atenció psicològica dels familiars per part dels serveis mèdics i d’emergència”.

Des de l’Ajuntament es fa especial esment en el fet que els finats “eren dos veïns molt estimats a Riudoms i deixen un buit molt important en la nostra comunitat i en el cor de tots nosaltres”.

Finalment, el comunicat afegeix que des del consistori “volem fer una crida a tothom perquè es respectin les normes del codi de circulació, en especial davant la vulnerabilitat dels ciclistes”.