.

.

TOTS 21

La regata començarà divendres i s'allargarà fins diumenge. Foto: Club Nàutic Cambrils

La regata començarà divendres i s’allargarà fins diumenge. Foto: Club Nàutic Cambrils

El Club Nàutic Cambrils celebra aquest cap de setmana la seva regata més internacional, la Golden Coast Regatta per a la classe Optimist. La competició es disputarà els dies 8, 9 i 10 de setembre i per a ella hi ha 170 regatistes inscrits de sis països, Espanya, Andorra, Alemanya, Letònia, Portugal i Turquia.

La Golden Coast Regatta és una de les competicions més esperades de l’any per la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils. Després de mesos de preparació, aquest divendres donarà inici la segona edició amb 170 participants de sis països diferents.

El divendres 8 serà el primer dia de competició, amb tres proves previstes. Se succeiran el dissabte i el diumenge, quan la jornada finalitzarà amb el lliurament de premis.

En la presentació de la regata aquest matí, Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils, s’ha mostrat satisfet de la col·laboració entre les dues entitats amb un esdeveniment esportiu d’aquesta magnitud. Per la seva banda, Camí Mendoza, regidora d’Esports, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Cambrils, ha destacat les tres vessants de l’esdeveniment: l’esportiva, la turística i l’econòmica, i l’important impacte que tindrà l’estança dels regatistes durant quatre dies al municipi. Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils, ha parlat de la importància de celebrar una regata internacional al Club, tot esperant que els regatistes locals demostrin un cop més la seva vàlua en la classe Optimist.

La regata es podrà seguir en directe a través de la web del Club gràcies a un sistema de trackers col·locats en cada una de les embarcacions participants: https://clubnauticcambrils.sailti.com/ca/default/races/race/text/cambrils-golden-coast-regatta-ca-2-ca.

Una trentena de persones, entre organització, voluntaris i oficials, faran possible una competició segura, justa i divertida garantint la millor experiència possible.

V.Tapias