TOTS 21

‘Salut d’amour’ és un projecte que neix arrel de la publicació del disc homònim de la violinista Ala Voronkova i el pianista i director d’orquestra Guerassim Voronkov.

El proper dissabte 15 de desembre a les 21.00 h l’Auditori Josep Carreras acollirà  la violinista Ala Voronkova i el pianista Guerassim Voronkov, en un concert que porta per nom ‘Salut d’amour’.

‘Salut d’amour’ és un projecte que neix arrel de la publicació del disc homònim de la violinista Ala Voronkova i el pianista i director d’orquestra GuerassimVoronkov.

Amb la voluntat de fer arribar la música als espectadors des de la vessant més emocional i personal, han fet una acurada tria de peces de grans compositors romàntics així com petites perles virtuosístiques (amb compositors com Elgar, Kreisler, Grieg, Mendelsshon, Bach, Wieniawski o Ravel) que composen aquest concert de gran bellesa i expressivitat.

Per completar l’experiència, la directora d’escena i divulgadora musical Maria Voronkova, ofereix a l’espectador, a través dels seus comentaris, un fil conductor lúdic i alhora didàctic a través de les peces, els compositors i el seu context.

‘Salut d’amour’ ha tingut una gran acollida tant de públic com de crítica, i després de recórrer Europa i una exitosa gira pels Estats Units al Carnegie Hall de Nova York i al Recital Hall de Chicago torna a terres catalanes per continuar emocionant i sorprenent al públic.

Les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.