.

.

TOTS 21

Al fons, la torre de mitja tensió causant de l’accident. Foto: Soraya Rodríguez

Els veïns de la Selva del Camp i en especial els alumnes i companys del nen mort avui per una descàrrega elèctrica patida en una torre de mitja tensió propera a l’institut on estudiava estan fortament commocionats i confosos pel succeït aquest matí. “Diuen que estava jugant amb un amic i va pujar a la torre, va agafar un cable i l’ha donat la descàrrega… Estem molt afectats“, explica un dels millors amics de la víctima.

Lo notícia ha començat a fer-se viral entre els amics, que no entenen què feia jugant a un lloc tan perillós. “Estem molt tristos, jo coneixia la família i està totalment desconcertada“, afegeix. Una família desolada que per la inconsciència d’un nen avui ploren la seva pèrdua.

Els professors i directius del centre no volen fer declaracions de moment. Tot i això, sabem per fonts oficials que demà acudirà un grup de suport psicotècnic del Departament d’Ensenyament per atendre les necessitats dels amics i companys del jove i poder gestionar la situació de la millor forma possible. “Ha sigut tot molt de pressa i els alumnes han passat un matí complicat”, assegura la mare d’un alumne, company del nen.

Soraya Rodríguez