.

.

TOTS 21

Taller aula de cuina jove

Taller aula de cuina jove

Les inscripcions pel nou cicle d’activitats del primer trimestre de 2014, organitzat pel Servei Municipal de Joventut i el conjunt d’entitats, col·lectius i joves de la ciutat, s’iniciaran aquest dijous 30 de gener. Aquest nou cicle trimestral de propostes per a joves ofereix cursos i activitats, que van des de la cuina creativa fins a espectacles de joves creadors, posant especial èmfasi en els components artístics, creatius i ocupacionals adreçats als nois i noies d’ entre 14 i 34 anys.

El període d’inscripcions s’obrirà a través del web. Presencialment, també s’orientarà i acompanyarà el procés d’inscripcions des de l’Espai Jove Kesse i l’Oficina Jove del Tarragonès. En conjunt, s’ofereixen un total de 800 places, tres centres de les quals són d’inscripció prèvia.

Les primeres activitats començaran el dijous 6 i divendres 7 de febrer amb les dues aules de dinamització dedicades a la cuina i al teatre. Noe Barea, cuiner i professional gastronòmic, tutoritzarà l’aula de cuinaXefJoves i Joan Rioné, de l’entitat Genovesa Narratives Teatrals, conduirà el grup de teatre jove. Totes dues experiències destacaran el col·lectiu jove com a principal protagonista de les aules, el qual generarà i transformarà noves propostes d’acció als espais joves.

També prendran força els espectacles programats dintre del cicle “Escenari obert”, que ja arriba a la seva 4ra temporada  amb un total de 9 actes en diferents disciplines com la música, el teatre performance, la música d’autor, la poesia i el gènere gospel. Com a acte extraordinari, l’aula de teatre jove de l’espai jove kesse representarà una de les seves primeres produccions “Esperit Jove”, el 28 de març. Tots els espectacles es realitzen en divendres, a les 21h i són d’accés lliure.

Aquest hivern també reserva part de la seva programació per la recepció d’una nova entrega d’enigmes nocturns. Amb aquesta nova proposta de 4 aventures, ja són més de 90 els episodis realitzats. Com a especial novetat, arriba “El secret de l’alquimista” el 7 de març (20h) a l’Espai Jove Kesse i “Gàrgoles i dimonis” el 28 de març (20h.) a la catedral de Tarragona. Un enigma nocturn és un repte que s’ha de resoldre a través de l’enginy, l’agilitat mental, la percepció dels sentits, la lògica, el pensament lateral o les habilitats personals.

En conjunt, s’ofereixen un total de 25 accions, tallers i cursos, alguns d’ells de formació  per  professionalitzar el món del lleure infantil i juvenil. Aquest curs, serà de caràcter semi intensiu ocupant les dates de setmana santa i caps de setmana. Altres activitats d’interès a tenir en compte per aquest primer trimestre d’any, són el taller de “Cuina satírica de la disbauxa”, proposat per l’entitat la Pipel en el marc de la IX Baixada del Pajaritu i l’accés al rocòdrom habilitat a l’espai jove Kesse.

La majoria de les activitats d’aquesta temporada es realitzaran a l’espai Jove Kesse (C/Sant Antoni Maria Claret 12-14), lloc de referència per als joves de la ciutat. Es pot consultar l’agenda completa d’activitats, preus i dates d’inscripció al web jove.