.

.

TOTS 21

La gran majoria dels actes estan oberts també a la participació masculina

La gran majoria dels actes estan oberts també a la participació masculina

Les dones de La Pobla obren avui la seva setmana gran, unes jornades que marcaran una intensa activitat lúdica i cultural i que tenen, com a tret fonamental, un marcat caràcter integrador. En aquest sentit, la Setmana de la Dona de La Pobla de Mafumet ofereix fins a set propostes per a les dones pobletanes, i també per als homes, ja que la gran majoria de la programació està oberta també a la participació masculina, amb l’única excepció del Sopar de dones que tindrà lloc aquest proper dissabte.

La programació de la Setmana de la Dona 2019 comença aquest vespre, a les 20 hores, amb una master class de zumba. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació Familiar Més 30, i tindrà lloc a la pista del Pavelló Esportiu Municipal. La salut seguirà centrant l’atenció del programa d’actes en els propers dies, a través de dues propostes destinades al benestar personal com són el taller de risoteràpia que tindrà lloc demà dimarts, i del taller “Mindfulness, entrenament de l’atenció”, que dones i homes de La Pobla gaudiran aquest proper dimecres. Ambdues activitats tindran lloc a la sala polivalent del Pavelló, a les 19.30 h, i requereixen d’inscripció prèvia.

Igualment amb inscripció prèvia tindrà lloc una master class de ioga “dona i família”, que oferirà un espai de relaxació i benestar als assistents prèviament inscrits que es donin cita al Complex Esportiu Municipal (CEM) divendres, a les 18 hores. Aquesta master class està organitzada pel propi CEM, i tindrà lloc de manera paral·lela a la sortida cultural proposada per a la Setmana de la Dona 2019.

I és que La Pobla viatjarà, el mateix divendres a les 18 hores, fins a Barcelona per acudir al Teatre Borràs. L’objectiu d’aquesta excursió és acudir a la representació teatral de l’obra “Pel davant i pel darrera”, una comèdia versionada per Paco Mir, que compta sobre l’escenari amb artistes com Lloll Bertran, Agnès Busquets, Jordi Díaz o Carme Pla, entre d’altres, i que garanteix les rialles.

L’endemà dissabte, les dones pobletanes gaudiran de l’únic acte exclusiu per a dones inclòs en aquesta edició 2019 de la Setmana de la Dona: el Sopar de dones, que tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal i que, en la seva dotzena edició, comptarà amb diferents espectacles d’animació, moltes sorpreses i discoteca mòbil amb Nacho Lascasas, fins ben entrada la matinada, en una trobada en què el bon ambient i la diversió estan assegurats.

Finalment, la Setmana de la Dona viurà un darrer acte el divendres, 15 de març, amb la master class de balls en línia que ofereix l’Associació de Dones de La Pobla de Mafumet. Aquesta sessió tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal, a les 19.30 hores, i servirà com a cloenda de l’edició 2019 de la Setmana de la Dona que, com en edicions anteriors, aposta per la integració i la igualtat obrint la pràctica totalitat de la seva programació a la participació també dels homes de La Pobla.