.

.

TOTS 21

Participen 10 establiments amb noves tapes i creacions

Participen 10 establiments amb noves tapes i creacions

Aquest cap de setmana arrenca la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí amb la participació dedeu bars i restaurants de Riudoms. Durant dos caps de setmana consecutius, s’oferiran propostesgastronòmiques innovadores acompanyades d’una beguda. Les creacions dels restauradorsriudomencs es serviran al preu de 2,5 euros amb beguda inclosa.

Els 10 establiments participants oferiran tapes del dia 15 al 17 de març, i també del dia 22 al 24.Les noves tapes d’enguany són: Mai i Terra (Sake Sushi), Timbal de Porc (Atura’t), Daus dePollastre (Bar Pepe 2), Barca Marinera (Katacrep), Calçotada e tapa (K l’Eva), Estivi-23 anys dededicació (Pizzeria Caprici), Trenka-these (Braseria Sant Antoni), The Co&Do (La Confiteria), DelDelta a Riudoms (Bar Casal) i Pernil escarxofat (Cafeteria D’acord).

Tres maneres d’aconseguir premisEls participants a la ruta de tapes que tastin totes les tapes i dipositin la butlleta segellada per totsels establiments podran al Premi Estrella. Aquest premi, valorat en 200 euros, es sortejarà entreels participants més fidels de la ruta, ja que hauran de passar pels 10 establiments i tastar totesles tapes del recorregut gastronòmic riudomenc. Ells també seran el que tindran opció a votar lamillor tapa de la ruta.La segona forma d’accedir a guanyar premis és participar a través de les xarxes socials de la Rutade Tapes.

Per participar cal seguir els perfils @rutatapesgaudi de Facebook i d’Instagram ipublicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2019. Les persones participants en aquestamodalitat entraran en el sorteig d’un val per valor de 30 euros per gastar a qualsevol establimentde la ruta. Finalment, també es sortejaran 11 vals de 30 euros (un per cada establiment de la ruta) entreaquelles persones que emplenin el tiquet que rebran cada cop que consumeixin una tapa, indicantles seves dades de contacte, i dipositant-la a la urna del local.