.

El Col·legi de Metges inaugura el curs cultural i social el proper 8 d'octubre

El proper dimecres dia 8 d’octubre tindrà lloc la inauguració del curs cultural i social del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. L’acte anirà a càrrec del seu president Dr. Fernando Vizcarro i del vocal de Metges Jubilats i responsable de la programació cultural de la institució, Dr. Jaume Fontanet. Tot seguit, el psicopedagog Josep Maria Ferran pronunciarà una conferència sota el títol “La causa Cooppel per la salut i la pau”, que enguany s’ha iniciat en projecció a tot el món amb presentacions a Madrid.

El Cooppel és un aprenentatge basat per temes, per problemes i per projectes. “És el primer esport mental d’aprenentatge autònom, del món, el qual està ubicat en un marc teòric científic i en un àmbit pragmàtic”, segons les paraules del seu creador, Sr. Ferran. Farà la cloenda de l’acte el Dr. Joan Guix i Oliver, director del servei regional del Camp de Tarragona de l’Agència de Protecció de la Salut.La programació cultural per aquest primer trimestre començarà el dia 24 d’octubre amb la conferència del Dr. Martorell “Un dia qualsevol a la consulta de l’uròleg”. Tot seguit actuarà el cor “Sageta de Foc”.

El dia 5 de novembre el Sr. Buqueras en oferirà la xerrada “El modernisme a Tarragona” i després projecció d’una pel·lícula sobre el tema. El 19 de novembre, el Sr. Magí Benito ens parlarà d’Antonio Machín, amb una conferència i una pel·lícula. El mes de desembre tindrem una xerrada sobre la dieta mediterrània a càrrec del Dr. Pere Sanvisens i una conferència del Dr. Frederic Adan.