.

.

TOTS 21

Altafulla ja ho té tot a punt per a la Festa Major de Sant Martí 2017. La presentació del tercer disc ‘Equilibri’, del grup de folk, pop i cançó d’autor Blaumut, l’11 de novembre; i la comèdia ‘Orgasmos’, de l’actor Roger Pera, i l’actriu Mònica Pérez, diumenge 5, són els plats forts de les festes que completen un ampli programa d’actes elaborat amb el conjunt d’entitats del municipi i que en sumen més d’una setantena per a tots els públics.

La Festa Major de Sant Martí s’iniciarà estrictament el divendres 3 de novembre amb el pregó de l’altafullenca Montserrat Sanmartí Roset, Doctora en Història Medieval, professora universitària i col·laboradora de l’Arxiu Històric de Tarragona. El pregó començarà a les 19h al balcó de l’Ajuntament d’Altafulla. Actes previs a l’inici de les festes, destaquen el Passatge del Terror, que organitzen avui dimarts 31 d’octubre els Diables d’Altafulla, a l’Alberg de la Casa Gran; el Ball de Halloween, del CFS Altafulla, avui també a la Violeta, i la Cursa de Tardor de l’1 de Novembre dels Atletes d’Altafulla.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha destacat l’ampli programa d’actes d’enguany “amb un fort pes del folklore català i local”, i ha agraït la col·laboració de totes les entitats d’Altafulla que ho fan possible. Des dels Castells, baixada de trastos, bastons i sardanes, rues, cercaviles amb gegants, nans, diables i grallers; fins a rutes a peu, esmorzars populars, teatre, disfresses, jazz, pop, cant coral, música clàssica, exposicions de pintura i artesania, i diferents arts escèniques i audiovisuals i plàstiques, ompliran durant tres setmanes d’autèntic ambient festiu els carrers i les places d’Altafulla.

Consulteu el programa