.

.

TOTS 21

L’acte, que ha marcat l’inici de la celebració de la festa local de la pagesia, Sant Isidre, ha estat presidit per l’alcalde, Pere Segura, i pel president de la Cooperativa Agrícola, Francesc Gené. Foto: Ajuntament

Avui a la tarda al Polígon l’Alba de Vila-seca, ha tingut lloc la col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola.

Aquest acte, que ha marcat l’inici de la celebració de la festa local de la pagesia, Sant Isidre, ha estat presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i pel president de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, Francesc Gené. També hi ha participat diversos regidors de la Corporació Municipal acompanyats dels membres del Consell Rector i gestors de la Cooperativa.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha explicat que “el nou edifici té com a objectiu continuar donant servei a la pagesia del nostre municipi, des d’un espai molt més funcional”, i ha afegit que “hi ha una cosa que no ha variat amb el temps: l’esperit dels primers cooperativistes, que tenien la idea de que junts sempre arribarem més lluny”. El president de la Cooperativa, Francesc Gené, ha volgut fer un agraïment als socis de la Cooperativa i ha afegit “la meva felicitació a la Corporació Municipal anterior i l’actual per preservar i conservar la història del nostre poble”.

Les noves instal·lacions de la Cooperativa estaran situades al polígon l’Alba, al carrer del Mas de l’Abat, en un solar de 1.500 m² de superfície, dels quals es construiran 800 m²

Les noves instal·lacions de la Cooperativa estaran situades al polígon l’Alba, concretament al carrer del Mas de l’Abat, en un solar de 1.500 m² de superfície, dels quals es construiran 800 m². El projecte preveu la construcció d’una nau industrial destinada, principalment, a ús de magatzem, i també un espai per a oficines, una agrobotiga i la zona de recepció de garrofes i olives.

Cal recordar que la Cooperativa Agrícola de Vila-seca estava situada al Centre Històric de Via-seca, en una finca ubicada entre els carrers de Sant Antoni, de la Riera i de la Font, la qual va ser comprada recentment per l’Ajuntament de Vila-seca.

Redacció