.

Després de tres jornades, els tarragonins són setens en la classificació. Foto: CNT

L’equip absolut masculí de waterpolo es va imposar per 18-6 al CN Igualada en partit corresponent a la Lliga Catalana de 3a divisió. Els tarragonins no van fer un bon inici de partit però amb el pas dels minuts van anar consolidant el seu joc per dominar un rival que va aprofitar les poques concessions que van oferir els locals en defensa. Una bona defensa sobre la posició de boia per part dels locals i l’encert en les superioritats numèriques van ser les claus d’un partit en que el CN Tàrraco va desaprofitar molts contraatacs. Després de tres jornades, els tarragonins són setens en la classificació.

Per la seva part, l’equip cadet masculí va caure a casa davant el potent CN Poble Nou i l’equip aleví mixte va caure davant el CN Rubí.

CN Tàrraco (18): A. Román, Sánchez (2), Morató (3), Montón, Veintimilla, O. Román, Cirera, Legarre, R. García (2), O. Pérez (8), Romero (3) i Sumoy. Entrenador: Jordi Figueras.

CN Igualada (6): López, A. García (1), Esteban (1), Vidal, Montoria, Enrich, Boix (2), Roca, Sellarés, Termes, Galán (2) i Termes. Entrenador: R. Calaf

Parcials: 5-2, 5-1, 3-1 i 5-2.