.

Els blaus van assolir una destacada victòria

El CBT va guanyar a Torremolinos un partit on els homes de Berni Álvarez van estar molt superiors al Clínicas Rincón, com demostra el marcador final de 70 a 84. Aquest dissabte els tarragonins van donar una lliçó de lluita que els va valdre sumar els dos punts.

Els dos equip van sortir pràcticament d’igual forma, amb unes defenses molt toves i deixant que l’equip que atacava ho fes amb una facilitat poc habitual en aquesta lliga. I això es va notar en el joc, però també en el marcador que al final del primer quart reflectia un 21-23.

Les consignes de Berni al final del primer quart van ser molt clares als seus jugadors. S’havia d’incrementar la intensitat i la tensió defensiva. I els jugadors li van fer cas. Van ser capaços de deixar a l’equip malagueny sis minuts sense anotar, posant el marcador a l’equador del segon quart en 23-32. Eren uns minuts on Orion Overbridge (28 punts al final del partit), dominava el joc interior i iniciava la seva gran actuació.
Intent de reacció local

Paco Aurioles, entrenador del Clínicas Rincón, es va veure obligat a demanar el primer temps mort del partit, que va provocar la una petita reacció dels seus jugadors. Van ser capaços de retallar una mica la diferència, arribant-se a la mitja part amb 32-39 al electrònic.

De totes formes la diferència pràcticament es va esvair al inici del tercer quart, quan el jugador local Kedan Karahodzic, que el dia abans havia estat convocat amb el primer equip pel partit d’Eurolliga, va agafar la responsabilitat ofensiva de l’equip andalús, Amb set punts consecutius, va posar un preocupant 39-41 al marcador.
Poc li van durar les alegries al conjunt local. El CBT va tornar a posar la maquinària en marxa un altre cop. La defensa funcionava a la perfecció i en atac els jugadors blaus cada cop es sentien més còmodes, amb un Miquel Salvó i Orion Overbridge que eren un malson per la defensa local. I quan no eren ells dos era Ferran Torres, que dominava el joc interior. Al final del tercer quart la diferència era de disset punts 50-67.

Només quedava confirmar la feina feta i rematar el partit. L’equip va saber gestionar la diferència i el partit no va perillar més i una victòria important i contundent va viatjar cap a Tarragona. Al final per 70-84.