.

Al centre, el candidat de (C's) Rubén Viñuales; i el president del partit, Albert Rivera. Foto: Tarragona21

Al centre, el candidat de (C’s) Rubén Viñuales; i el president del partit, Albert Rivera. Foto: Tarragona21

Gest de força de Ciutadans a Tarragona en plena campanya per les eleccions del 24M. El partit liderat per Albert Rivera ha aterrat al Palau de Congressos amb més de 800 persones, entre les quals s’hi han deixat veure alguns dels membres de les dotze candidatures que el partit presenta al conjunt de les comarques tarragonines: Tarragona, Reus, Mont-roig del Camp, Cambrils, Salou, Vila-seca, el Vendrell, Cunit, Roda de Berà, Creixell, Calafell i Altafulla.

L’acte ha servit per beneir la candidatura de Rubén Viñuales a l’alcaldia de Tarragona i ha comptat amb el seu discurs, a més dels parlaments del diputat per Tarragona de Ciutadans al Parlament, Matías Alonso, i el màxim responsable del partit, Albert Rivera. El president de C’s ha presentat la marca del partit com “el veritable canvi que necessita la política al conjunt d’Espanya” i ha desitjat que es compleixin “tots els sondejos” que auguren una entrada amb força de Ciutadans al consistori tarragoní. Unes expectatives de vot que, segons Rivera, “fa que els partits com PSC, CiU o PP que sempre s’han repartit les cadires comencin a tenir por perquè veuen que no els surten els números”. Per tot, ha reblat, “Ciutadans serà decisiu a Tarragona el 24-M”.

Sobre la política de pactes, Rivera ha subratllat que “no pactarem amb ningú que porti projectes per separar-nos de la resta d’Espanya ni per treure’ns d’Europa ni de l’euro”. En aquesta línia, ha sentenciat, “no estarem al costat dels que amenacen la igualtat, la llibertat i la sobirania dels espanyols”.

Viñuales: ‘Som el canvi sensat que necessita Tarragona’

En una campanya en què, novament, totes les forces fora del govern es presenten com el ‘canvi’, l’alcaldable de C’s a Tarragona ha definit quin tipus de transformació proposen: “Som el canvi sensat, perquè Tarragona necessita sensatesa”. Viñuales ha explicat que han elaborat un programa a cop de recórrer els barris de Tarragona i preguntar a la gent quines eren les seves necessitats. Un programa que passa per “cohesionar el creixement d’una ciutat que s’ha fet en base a les fàbriques i que cal reajuntar”. Perquè, tal i com ha exposat Viñuales, “tant Tarragona és la Catedral com Bonavista”.

Reduir els preus de l’aparcament a la ciutat, revitalitzar el comerç i dignificar els barris que “porten massa temps abandonats” són alguns dels principals eixois de C’s per la ciutat, tot i que Viñuales no ha entrat al detall del programa.

Crítiques als Jocs Mediterranis

L’únic punt on Viñuales ha mostrat les seves crítiques frontals respecte l’actual equip de govern ha estat amb el projecte dels Jocs Mediterranis: “No vull 12 milions d’euros per uns Jocs que ningú ha demanat; no vull persones que no puguin pagar per l’aigua, per la llum ni pel menjar, que hi ha 8.000 persones a Tarragona que a dia d’avui van a Caritas a demanar menjar”.

Per últim, ha diagnosticat l’alcaldable de Ciutadans, “tenim una Tarragona morta, paral·litzada i en estat de xoc. Cal fer que la gent vingui a comprar a Tarragona”, ha resolt Viñuales.