.

Un grup de coloms. Foto: Teleponent

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales ha declarat que, un cop finalitzat l’últim contracte de control de coloms, “no hi ha cap tipus de previsió del govern municipal ni s’han iniciat els tràmits per a un nou contracte” en relació al control d’aquestes aus.

Viñuales, ha manifestat que “el govern no té cap idea ni cap projecte per a la ciutat” i ha afegit que “els excrements i les possibles malalties que transmeten els coloms és un problema endèmic de Tarragona” així com el “deteriorament que provoquen aquests excrements en el nostre patrimoni històric.

De la mateixa manera ha recordat a l’equip de Govern que “estan immersos en una improvisació constant” ja que “va finalitzar a principis d’any i ens trobem en una situació administrativa irregular” ja que l’empresa continua oferint els serveis un cop finalitzat el contracte.

Finalment Rubén Viñuales ha advertit que “no podem seguir ni un dia més sense el corresponent contracte per dur a terme el servei” i ha instat al govern a que “de manera urgent iniciï els tràmits per regularitzar la situació.”