.

.

TOTS 21

Un moment del míting celebrat a Vila-seca

“Ciutadans és la millor opció per guanyar a l’independentisme en les urnes i tenir una Catalunya per a tots “.

Així ho ha manifestat el candidat número 2 de Cs per Barcelona, Carlos Carrizosa, en un acte polític al pavelló municipal d’esports de Vila-seca, on ha recordat els fets viscuts els dies 6 i 7 de setembre al Parlament de Catalunya on “els ex governants de la Generalitat van saltar-se l’Estatut d’Autonomia, La Constitució i l’ordenament democràtic”. Per això, ha instat a tots els assistents a “acudir a les urnes i votar en massa el 21-D per superar a l’independentisme amb una majoria absoluta” i “recuperar la dignitat dels demòcrates”.

Carlos Carrizosa ha defensat la candidatura de la formació taronja com “la millor opció per posar fi al monotema, la més capacitada per tenir una Catalunya prospera que parli de tots els catalans i l’única candidatura amb una dona al capdavant amb les mans netes com és la Inés Arrimadas”. “Ja n’hi ha prou de tapar la corrupció amb estelades, de la fugida d’empreses i del deteriorament de la convivència”, ha afegit.

Per la seva banda, el cap de llista de Cs per Tarragona, Matías Alonso, ha manifestat que “el 21- D va sobre la defensa dels valors essencials que són la igualtat, la solidaritat, la llibertat i la unió”. En aquest sentit, ha recordat les paraules de Vargas Llosa sobre que “no hi ha res més retrògrad que el nacionalisme vestit de populisme”. Per això, li ha recordat als partits separatistes que “és profundament antidemocràtic defensar la democràcia atacant-la frontalment”. I ha definit a Ciutadans com “el partit més progressista a Catalunya i Espanya actualment”.

Finalment, Lorena Roldán ha parlat dels problemes de la província i de “la política útil de Cs”. Per això, ha defensat “l’aplicació de les competències actuals de les quals disposa la Generalitat com les Rodalies, per tal de modernitzar els trens, fer-los més accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda o adequar els horaris a les necessitats reals dels usuaris”. També, ha defensat “la necessitat d’inversions importants a la província que acabin amb l’atur com és l’antic projecte del CRT o actual Hard Rock”. Així mateix, ha recordat que “va ser Cs qui va posar el Corredor del Mediterrani al centre de l’agenda política en l’acord d’investidura al Congrés dels Diputats, posant com a exigència una partida pressupostària al respecte als Pressupostos Generals de l’Estat”.