.

.

TOTS 21

El president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, es reuneix amb veïns i comerciants de Reus per recollir les seves reivindicacions. Foto: Cs

El president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha reclamat «el soterrament de les torres d’alta tensió de la urbanització el Pinar de Reus». Ho ha dit aquest migdia després de reunir-se amb l’associació de veïns, acompanyat del diputat al Parlament Matías Alonso i dels regidors del Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de Reus. Per Carrizosa, «és intolerable que aquest projecte no sigui prioritari ni per a la Generalitat ni per a l’Ajuntament» i ha recordat que «el soterrament s’havia d’executar al 2012, però els governs municipals mai el van impulsar». Per això, ha reclamat que «el projecte s’engegui d’una vegada per totes» perquè «els temes relacionats amb la salut dels veïns han de ser una prioritat».

Durant la seva visita a Reus, Carrizosa s’ha reunit també amb comerciants del municipi, que li han traslladat «les dificultats que estan patint i que s’han vist agreujades pel tancament comarcal». «En una ciutat tan comercial com Reus, decisions improvisades del govern català, que s’adopten d’un dia per l’altre, tenen conseqüències en el dia a dia de moltes famílies», ha assegurat. Per això, Carrizosa ha demanat a l’executiu català que «parli amb els sectors més afectats per les restriccions, com comerciants, hostalers i restauradors, abans de decretar qualsevol mesura i els atorgui ajudes de forma immediata per evitar que hagin de baixar la persiana perquè tenen més despeses que ingressos».