TOTS 21

El portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Romera. Foto: Twitter

El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Cambrils ha denunciat «les condicions desorbitades plantejades per l’equip de govern per instal·lar guinguetes a les platges». El portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Romera, ha assegurat que «la majoria dels actuals titulars no es presentaran a la licitació perquè no podran assumir una inversió inicial de més de 140.000 euros que, a més, és impossible amortitzar amb una concessió de 4 anys». «Amb aquestes condicions, el servei de guinguetes de les platges quedarà en mans de grans inversors i les famílies que fins ara les han gestionat, amb un nivell d’excel·lència, en quedaran fora», ha destacat.

Per això, Romera ha demanat a l’equip de govern que «introdueixi canvis en les condicions de la nova licitació per garantir que l’explotació de les guinguetes sigui rendible». Entre ells, un allargament de les concessions i una ampliació de la superfície de les guinguetes. A més, ha apostat perquè «criteris com la sostenibilitat, l’experiència i el fet que s’ofereixi una gastronomia de qualitat i amb productes de proximitat es tinguin en compte a l’hora d’adjudicar-les».  «És evident que les guinguetes han de sortir a licitació, però s’ha de fer amb una visió a llarg termini i no especulativa, que és el que pretén l’actual equip de govern».

El portaveu municipal de Cs també ha reclamat a l’equip de govern que «escolti les reivindicacions plantejades per l’Associació de Xiringuitos i Platges de Cambrils, que compta amb el suport de Cs» i ha  lamentat que «no hagin consultat aquesta entitat» i que «un cop més l’alcaldessa no ens hagi informat sobre aquesta qüestió i ens haguem assabentat per tercers».

Redacció