.

Matías Alonso (esquerra), diputat de Ciutadans per Tarragona

Matías Alonso (esquerra), diputat de Ciutadans per Tarragona

“Ciutadans defensa un govern de reconciliació amb les mans netes que tendeixi ponts entre tots els catalans”. Així ho ha dit el secretari general i portaveu de Ciutadans (C’s), Matías Alonso en l’acte ‘Millor Junts’ celebrat a Tarragona. Acompanyat pel diputat, Carlos Carrizosa i la secretària de l’agrupació tarragonina de C’s, Beatriz Pérez, Alonso ha assegurat que C’s “no està en política per fer fronts, sinó per governar buscant l’interès general i treballant perquè Catalunya torni a ser una regió forta i unida dins d’una Espanya forta i d’una Europa que camini cap a una veritable unió de nacions germanes”.

Acompanyat per membres de l’Executiva del partit i davant més d’un centenar de persones, el diputat de C’s per Tarragona ha lamentat que el president Artur Mas estigui “plantejant un desafiament des del Govern utilitzant les estructures de poder per mobilitzar a les masses, amb la fórmula antidemocràtica del ‘amb mi o contra mi’”. I ha criticat que “davant els veritables desafiaments que vivim tots els catalans, com són l’atur i la corrupció, l’única solució que ens planteja Mas sigui sortir d’Espanya, i per tant de la UE”.

Durant l’acte, en el que s’han projectat dos vídeos- un que parodia l’intent de Mas i Junqueras per trencar Espanya i un altre que recull els testimonis de diversos ciutadans a favor de la convivència i la unió- el diputat Carlos Carrizosa, ha rebutjat que “des del Govern s’estigui defensant la construcció d’un país nou, destrossant un altre: Espanya”, i ha afegit que “davant la Catalunya dividida de Mas, Ciutadans aposta per guanyar al nacionalisme a les urnes, en unes eleccions autonòmiques”

Finalment, Beatriz Pérez ha assegurat que “la millor via per combatre el sectarisme que lideren CDC i ERC, és treballar tots junts per aconseguir un nou govern a Catalunya que sigui transparent i ens representi a tots”.