.

.

TOTS 21

Regidors del nou ajuntament de el Morell. Foto: Cedida

Regidors del nou ajuntament de el Morell. Foto: Cedida

La sessió d’investidura a el Morell ha transcorregut amb normalitat. La força més votada ha estat CiU que tal com anunciava Tarragona 21 fa uns dies ha pactat amb PSC. Pere Guinovart ha estat proclamat alcalde gràcies als 5 vots del seu partit més els 2 dels socialistes. UPM no ha presentat al seu candidat i s’ha abstingut de la votació.

Durant el seu discurs d’investidura Guinovart ha esmentat els tres eixos fonamentals del seu programa de govern que se centrarà en la continuïtat, el treball pel poble i en la regeneració del poble.

El pacte esmentat atorga a Pere Guinovart (CiU) ostentarà l’alcaldia durant 4 anys i la regidoria de medi ambient, parcs, agricultura i serveis. Eloi Calbet (CiU) obtindrà les regidories de governació, hisenda, protecció civil i comunicació. Maria Jesús Valldosera (CiU) tindrà la regidoria de benestar social i sanitat. Alberto Ortega (PSC) obtindrà la regidoria d’esports. Judit Fernández (CiU) obtindrà cultura, festes i joventut i Susanna Ferré (CiU) la regidoria d’urbanisme i promoció.

http://resultadoslocales2015.interior.es/99MU/DMU0943909599_L1.htm?d=1125.4545210609756

Brigitte Urzaiz