.

.

TOTS 21

Pere Virigili, alcalde CiU.

Pere Virigili, alcalde CiU.

El candidat de CiU a Roda de Berà, Pere Virgili, ha declarat a Tarragona 21 que des de la federació s’ha decidit governar el municipi en minoria simple “donant importància a les juntes de portaveus amb l’objetiu d’arribar a tots els temes que impliquen el municipi”. Virgili ha defensat que “és una posició relativament cómode”.

Segons ha declarat Virgili, el candidat per Ciutadans, partit que ha doblat els regidors en aquests comicis, José Ibort, ja ha estat informat. Així mateix, ho ha estat Josep Antoni Benedicto, líder del PSC, que ha obtingut 2 regidors. En les properes hores l’actual alcalde de Roda de Berà informarà també de la seva decisió a l’ ecosocialista Encarna Ramírez, que finalment ha aconseguit l’entrada al consistori després de presentar-se per tercera vegada.

També ho farà amb Rafa Luna, el candidat del PP, partit que aquests comicis ha doblat el regidor que tenien. Luna ha fet una «molt bona valoració» de les eleccions i ha declarat que es “respectarà la llista més votada”, però «apostarem pels pactes amb un projecte de Roda de Berà» centrat en “la transparència, desenvolupar plans d’ocupació i emprenedoria i i en la transformació en un municipi de qualitat”.

Brigitte Urzaiz