TOTS 21

 

La portaveu de CiU, Anna Magrinyà

La portaveu de CiU, Anna Magrinyà

El Grup Municipal Convergència i Unió a l’Ajuntament de Torredembarra ha valorat negativament la forma com s’han presentat els pressupostos i ha criticat durament que s’aprovin els pressupostos de despesa corrent (la gestió del dia a dia) de forma separada a les inversions (que s’aprovaran més tard): “és una pràctica que no es fa a cap ajuntament i que reflecteix la seva mala organització i les presses per aprovar el pressupost abans de final d’any”.

Els regidors de CiU a Torredembarra, Anna Magrinyà i Joel Navas, han remarcat que la proposta de pressupostos per a l’exercici 2017 “no s’ajusta a la realitat municipal i al que veritablement necessiten els ciutadans”. A més, han assenyalat que no s’han negociat despeses de serveis per rebaixar-les, no hi ha hagut contenció de la despesa, i augmenten aplicacions pressupostàries que mereixien una rebaixa com la publicitat, atencions protocol·làries, o els estudis tècnics, com els d’Alcaldia que, tal com ha reconegut l’alcalde, encara no saben a què es destinaran.

A més, Magrinyà i Navas han destacat que falten més mesures per generar ocupació i ajudar als autònoms i als emprenedors; i també han dit que no s’observa una planificació acurada a llarg termini, sinó que s’anirà gastant el dia a dia sense tenir clars els objectius: “segueixen amb la seva màxima que qui dia passa any empeny”. CiU ha criticat que moltes de les despeses no es valoren si són útils o no, ni si es podrien rebaixar. “El govern de Torredembarra segueix improvisant, sense una planificació definida de la ciutat a llarg termini. Al final, qui acaba patint aquesta desorganització, ineficiència i manca de planificació són els ciutadans”, han reblat.