.

.

TOTS 21

red

A partir del 15 de setembre, programació per al curs sencer. Cada dimarts de mes a les 18 hores, als Serveis Territorials de Cultura.

Una vegada mes, s’inicia el cicle de cinema en català, organitzat per la Direcció General de Política Linguística de la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística, l’Escola Oficial d’Idiomes i la Biblioteca Pública, en el marc del Ple pel Català al Camp de Tarragona, concebut principalment com a activitat complementària a l’aprenentatge de la llengua.

La principal novetat d’enguany és la consolidació que representa programar per a tot el curs, després de l’èxit que va representar al darrer cicle el canvi d’horari i la incorporació dels centres de formació d’adults a aquestes projeccions. La presència d’alumnes de català a les projeccions indica l’assoliment de l’objectiu que es perseguia: posar més èmfasi en la vessant formativa i facilitar l’accés dels alumnes a un producte cultural, com és el cinema, que actua alhora com a eina de cohesió, gaudi col·lectiu i aprenentatge. Com sempre, les projeccions tindran lloc als Serveis Territorials de Cultura de Tarragona (c/Major, 14). L’entrada és gratuïta, només limitada a l’aforament de la sala.

Les pel·lícules que es projectaran són: El joc de l’Ender (15 de setembre), Robin Hood (20 d’octubre), Ara em veus (17 de novembre), Els Croods (15 de desembre), Begin again (19 de gener), Enfrontats (16 de febrer), Memòries d’un zombi adolescent (15 de març), El coronel Macià (19 d’abril), Pompeia (17 de maig) i Red (21 de juny).