.

Pòster de la pel·lícula

Pòster de la pel·lícula

Aquest divendres 11 de juliol es projectarà a la Plaça Cala Crancs del Cap Salou, a les 22.00 hores, el film Capità Amèrica i el Soldat d’Hivern. estrenada el passat mes d’abril al cinema. Es tracta d’una activitat gratuïta i adreçada a tots els públics. El dissabte 12 de juliol també es projectarà aquest mateix film a la Plaça de la Pau a les 22.00 hores. Es tracta d’una de les activitats lúdiques que s’inclouen en l’agenda d’estiu promoguda des de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou. Dissabte també hi haurà altres activitats ballada de sardanes a les 20.00 hores al Passeig Jaume I.

Sinopsi

Després dels catastròfics esdeveniments ocorreguts a Nova York amb Els Venjadors, Capità Amèrica i el Soldat d’Hivern, de Marvel, és Steve Rogers, àlies el Capità Amèrica, vivint tranquil·lament a Washington DC i intentant adaptar-se al món modern. Però quan un amic de S.H.I.E.L.D. es veu amenaçat, Steve es troba embolicat en una trama d’intrigues que pot posar en risc el món sencer.

El Capità Amèrica lluita per desemmascarar la conspiració creixent mentre baralla contra assassins professionals enviats per silenciar a cada pas. Quan el pla malvat és revelat, el Capità Amèrica i Black Widow demanen l’ajuda d’un nou aliat: Falcon. No obstant això, aviat es trobaran a si mateixos lluitant contra un enemic colossal i inesperat: el Soldat de l’Hivern.