TOTS 21

Imatge d’arxiu de les sales, situades al Parc Central.

Cine Yelmo ha anunciat aquesta tarda per mitjà d’un cpomunicat de premsa que tornarà a obrir les seves sales de cinema de Tarragona, situades en el Centre Comercial Parc Central, el divendres 26 de juny. A partir d’aquesta data, els clients de l’exhibidora a la província podran tornar a gaudir de les sales gràcies a les noves mesures de seguretat implementades.

La companyia considera «imprescindible poder oferir les màximes mesures de seguretat a clients i empleats en el moment de l’obertura. Per això, la reobertura dels establiments s’està duent a terme de manera progressiva i tan aviat com totes les recomanacions de seguretat necessàries siguin implementades».

En aquesta línia, Cine Yelmo ha establert una sèrie de mesures «dirigides a continuar oferint una experiència de cinema única i segura. Entre els nous protocols de seguretat, destaquen alguns com la inclusió de senyalització per a assegurar la distància de seguretat, la reducció d’aforament de les sales, l’augment de la freqüència en la neteja i desinfecció de superfícies de major contacte, el foment de compra d’entrades i productes de bar a través de la web i app i la inclusió de dispensadors de gel hidroalcohòlic en els accessos al cinema i a les sales».

A més, tots els empleats de la companyia comptaran amb sistemes de protecció individual i, en els casos en els quals sigui possible, es fixarà una distancien física de 1,5 metres entre les files d’espera del bar i de 2 metres entre el personal de restauració i clients. En els establiments en els quals aquesta última mesura no es pugui implementar, Cine Yelmo introduirà les mesures físiques de protecció adequades, com ara mampares de separació.

Redacció