.

.

TOTS 21

Les cinc professores homenatjades. Foto: Cedida

Les cinc professores homenatjades. Foto: Cedida

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut aquest migdia Rosa Ferré, Araceli López, Anna Ma Cros, Cristina Roca i Joaquima Nolla, totes elles professores de l’Escola Elisabeth del municipi en motiu de la seva jubilació.

El batlle, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha volgut agrair els anys de dedicació i servei de les professores al municipi de Salou tot fent-los-hi entrega d’una placa commemorativa. El batlle, les hi ha aprofitat per desitjar molta sort en aquesta nova etapa que comencen.

Es dóna la circumstància que totes elles porten entre 37 i 44 anys treballant en l’Escola Elisabeth del municipi. Així doncs, Rosa Ferré com a professora d’educació infantil; Araceli López també es professora d’educació infantil; Anna Ma Cros es professora d’educació secundària; Cristina Roca també es professora d’educació secundària; mentre que Joaquima Nolla, es professora de literatura a secundària i a batxillerat.

A l’acte també hi ha estat presents el director de l’Escola Elisabeth, Enric Masià, a més de  diversos companys de professió, i familiars els quals les han volgut acompanyar en el seu comiat com a professores.