TARRAGONA 21

El dissabte 20 de maig se celebrarà al Parc Miret de La Secuita la segona edició de la Mostra de Cerveses Artesanes Brew Beer Art. L’inici està previst a les 11 del matí i s’allargarà fins a la mitjanit. Aquest any participen de la mostra les cerveses de La Calavera de Girona, La Surfera i Kesse de Tarragona, La Rústica Bufona del Priorat i Picarda de Saragossa, a més del vermut Sa Concha fet a La Secuita.

La mostra comptara amb l’actuació dels dj’s Myyck de Soulblonding Records, Dabeat de Harrison Ford Fiesta i Marco de No conforme. A l’apartat de concerts tindrem el duo de covers de La Secuita Blue Harvest, La Berlinesa Lisa Kudoke i la poténcia en escena dels Ivory de Tarragona.

Pel que fa a les parades d’artesania comptarem amb il.lustradors, sastres, i artesans com la Renata Sprkansca, Please me, A-Solas!, Fustes, La Piga o Gisela de Foc.

Aquest any la mostra torna a apostar per un nombre reduït de productors, una acurada selecció i un esdeveniment de caràcter familiar on el pùblic pugui estar com a casa i passar el dia a l’aire lliure amb zona infantil, servei de restauració i dinar popular.