.

L'acte tindrà lloc aquest dilluns, 21 de juliol

L'acte tindrà lloc aquest dilluns, 21 de juliol

Aquest proper dilluns 21 de juliol una delegació conformada per institucions públiques i empreses privades de Colòmbia visitarà Tarragona, d’on volen conèixer el projecte de ChemMed, el Clúster Químic del Mediterrani, l’entorn que l’envolta i, en especial, les relacions establertes amb les empreses de serveis que hi treballen, l’AEST (Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona).

La delegació colombiana estarà formada per representants de l’empresa Ecopetrol, d’una consultora especialitzada en el sector i de la Cambra de Comerç de Cartagena d’Índies, encapçalada pel seu president executiu.

Amb la presència confirmada dels representants de la Cambra de Comerç de Cartagena d’Índies, ChemMed ha volgut convidar a l’acte els presidents de les quatre cambres de comerç adherides a ChemMed Tarragona, que són: la Cambra de Comerç de Tarragona, Reus, Valls i Tortosa. De la mateixa manera, els actes comptaran amb la participació en tot moment dels representants de l’AEST i la presència del seu president.
A les 12h del dilluns, i a la sala d’actes del Port de Tarragona, els presidents d’AEQT i del Port de Tarragona, els senyors Jesús Loma Ossorio i Josep Andreu, presentaran el projecte del Clúster; en un acte previ a la visita que es farà a les instal•lacions químiques i portuàries amb la delegació colombiana.