.

.

TOTS 21

La sala d’actes de CEPTA. Foto: Cedida

La sala d’actes de CEPTA. Foto: Cedida

CEPTA acull la nova Associació d’Empresàries i Directives del Camp de Tarragona en un acte que ha comptat amb la presentació a càrrec dels responsables d’aquesta entitat i la event manager executive del Grup Peralada, Cristina Muñoz.

Tal com la mateixa presidenta de l’Associació d’Empresàries i Directives del Camp de Tarragona ha destacat en la presentación oficial, aquesta entitat agruparà a diverses empresàries i directives de la província per tal de treballar conjuntament, crear nous espais de negoci i organitzar actes d’interès. “La principal diferencia amb altres associacions d’aquest tipus és que ens plantegem fer feia des del primer dia i establirem una participación molt oberta”, destaca la presidenta de l’associació, Ana Maria Macho.

“L’objectiu és començar a treballar des del primer dia amb energia, per tal de fer realitat noves oportunitats que puguin ser profitoses per a totes i començar a treballar des del primer dia”, declara la presidenta de l’Associació d’Empresàries i Directives, que afegeix que entre els objectius primordials d’aquesta associació cal destacar l’organització de networkings professionals, debatre i cercar nous focus de negoci, assessorar a totes aquelles emprenedores que vulguin iniciar la seva trajectòria en el món de l’empresa i la coordinació de jornades i tallers, entre altres.

La màxima responsable de l’entitat destaca que l’associació “neix amb moltes ganes de créixer i fer possible noves activitats de negoci”. Juntament amb Macho com a màxima responsable, la vicepresidenta Margarida Bernaldez i Marilyn Rivera com a secretaria i tresorera.