.

Denuncien que la constructora ha soterrat peces d'asfalt en llocs inadequats

Denuncien que la constructora ha soterrat peces d'asfalt en llocs inadequats

La Plataforma Cel Net, entitat dedicada a aturar el creixement de la indústria contaminant a la Vall del Francolí, ha denunciat abocaments il·legals de peces d’asfalt en un punt de les obres de l’Autovia A-27. La plataforma denuncia que l’Empresa Arexmir SL “ha estat abocant de manera il·legal grans peces d’asfalt en un punt de les obres de l’Autovia A-27 del tram Tarragona- El Morell en un terreny proper a la riera del terme del Morell2. Les peces, expliquen, probablement provenen de les obres de la carretera d’El Rourell. Posteriorment, d’haver abocat els residus d’asfalt, les peces han estat tapades amb terra.

Fotografies fetes pel col·lectiu Cel Net

Fotografies fetes pel col·lectiu Cel Net

Arexmir SL és una empresa subcontractada per FCC (Fomento de Construcciones y Contratas) i responsable de l’obra de construcció de l’A-27. L’Agència Catalana de l’Aigua, sosté el comunicat enviat per la plataforma, “havia autoritzat la creació d’un baixant, però encara no havia autoritzat al reompliment amb noves terres”.

Davant aquesta situació, el col·lectiu ecologista, de la mà de l’Ajuntament del Morell, han efectuat la corresponent denúncia a l’ACA en veure “les evidents conseqüències contaminants pel medi ambient que una acció d’aquestes característiques comporta i, tenint en compte que l’asfalt és un residu que s’ha de portar en una deixalleria controlada”.