.

Imatge d'arxiu de la intervenció policial a l'Ajuntament de Torredembarra.

Imatge d'arxiu de la intervenció policial a l'Ajuntament de Torredembarra.

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha lamentat l’actitud dels grups de l’oposició a Torredembarra per no buscar el màxim consens per fer un “govern estable” per acabar el poc menys d’un any que queda de mandat. En un comunicat, el partit ha justificat la presentació de la candidatura de Font per evidenciar “el menyspreu” pel tracte rebut per part d’alguns regidors, i també per fer visible la manca de consens entre l’oposició. Amb tot, des del partit s’ha reiterat que no es té la voluntat d’ostentar l’alcaldia durant el que queda de mandat i que continuaran treballant per garantir no només que el municipi tingui un alcalde sinó un “govern estable”.

CDC ha recordat, en un comunicat, que durant els darrers dies ha demanat a totes les formacions polítiques “amplitud de mires” per discernir entre una imputació i una condemna judicial, i que han presentant candidat sabent que hi havia prou regidors per garantir una majoria absoluta de vots suficients per nomenar un nou alcalde. “Aquesta situació però, no s’ha produït per manca de suport al candidat per part d’altres grups municipals”, han afegit.

El partit es compromet a seguir treballant per tenir un “govern estable” a Torredembarra en els pròxims dies i que, tan aviat, com hi hagi la majoria de suports necessaris es convocarà un ple per escollir nou alcalde.