TOTS 21

Imatge que ofereix el balcó de l’Ajuntament, decorat amb el llaç groc i motius florals. Foto: Cedida

Sota el lema ‘Ho tornarem a fer’, l’Ajuntament de Castellvell del Camp ha programat un seguit d’actes per commemorar el tercer aniversari, que té lloc avui dijous, del referèndum d’independència de Catalunya. Aixi, aquesta tarda a les 19:30 hores, tindrà lloc un acte institucional a la Sala polivalent de l’Ajuntament.

D’altra banda, el 3 d’octubre, dissabte, a les 20 hores, s’organitzarà un concert de cançons populars i tradicionals amb un toc d’humor a càrrec de Cinc Quarteres a la plaça de Maria Rosa Solé Gaspà.

Finalment, el 6 d’octubre, data de la proclamació, en 1934, de la República Catalana, la seccio local d’ERC presentarà el llibre ‘Tornarem a vèncer’, d’Oriol Junqueras i Marta Rovira, a la mateixa plaça Rosa Solé Gaspà. Hi intervindran Jordi Jové, regidor de Cultura de l’Ajuntament; l’alcalde, Josep Manel Sabaté, i Irene Fornós, diputada al Parlament de Catalunya

En tots els actes hi haurà a disposició dels assistents la campanya de recollida de signatures per instar a la tramitació de la llei d’Amnistia.

D’altra banda, el balcó de l’edifici consistorial està decorat amb motius florals de color groc, fent un llaç, en demanda de l’excarceració dels presos polítics i el retorn segur dels exiliats.

Redacció