.

Imatge del Teatre Tarragona. Foto: Ajuntament

(Mentre feia l’escrit que segueix em vaig assabentar de que es tanca el Teatre Tarragona per segona vegada per les deficiències estructurals existents. Espero que aquesta vegada aprofitin el tancament per fer les modificacions per tal de que els serveis per discapacitats compleixin la normativa  ja que òbviament la resta del teatre també ho farà. El text es el que segueix).

L’altre dia vaig anar amb la meva filla a veure un espectacle al Teatre Tarragona i a l’acabar vam voler anar al servei i no em puc estar de tornar a denunciar després de tres anys i mig la falta d’accessibilitat dels serveis adaptats, és impossible que una persona sola amb cadira de rodes facis ús adequadament dels serveis, és impossible entra-hi i seure a l’inodor i poder tancar la porta. Convido a l’arquitecte que va fer el projecte o a les persones responsables de l’Ajuntament que s’asseguin en una cadira i facin la prova.

Cada vegada que anem al teatre veig més gent amb cadira de rodes i vull pensar que també s’han queixat i ningú els hi ha fet cas, ens omplim la boca parlant de fer parcs infantils inclusius, estem molt contents amb la nostra geganta inclusiva Frida, tot són molt bones paraules fins i tot l’alcalde del moment em va dir “El tema serveis Teatre Tarragona, potser serà més llarg, però hi estem a sobre” i tres anys i mig després continuem sense poder utilitzar els serveis amb normalitat.

Vaig presentar escrit de denúncia a l’Ajuntament amb data 4/01/2018 al Registre d’entrada núm. 2 i núm. 329, sense haver obtingut cap resposta fins al dia d’avui. El mateix dia vaig fer escrit al Síndic de Greuges de Catalunya que ha fet les gestions corresponents amb l’Ajuntament sense haver aconseguit la reparació de les deficiències dels serveis del teatre.

Si us plau m’agradaria no haver de tornar a fer un altre escrit dins de tres anys i mig.

José Luis Ortiz Lladó