.

.

TOTS 21

Instant de la signatura

Instant de la signatura

El Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de la província de Tarragona ha signat avui un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Tarragona, mitjançant el qual es vehicularan els mecanismes necessaris per a l’assessorament i gestió immobiliària en el projecte Habitatge a través d’una xarxa d’Agents col·legiats voluntaris.

El col·legi posarà a disposició un servei gratuït de suport, assessorament, gestió, seguiment i voluntaris per als habitatges socials de Càritas. El president del Col·legi d’API, Gil Cristià i el Director de Càritas Diocesana, Francesc Roig s’han compromès a afrontar plegats la difícil situació social de la manca d’habitatges que pateixen un nombre considerable de persones com a conseqüència de la crisi econòmica, de les clàusules abusives de les hipoteques, o dels casos de desnonament. Així ja es va anunciar en la passada Nit de Gala del Col·legi, on el guardó al reconeixement a la Trajectòria social destacada va recaure en Càritas Diocesana de Tarragona.

El COAPi és sensible a la realitat social actual i vol tenir un paper actiu en fer realitat el dret de totes les persones a un habitatge digne i especialment a les persones més vulnerables de la nostra societat, que és precisament allò que des de Càritas es vol garantir també a través del seu projecte Habitatge.