.

.

TOTS 21

L'alcalde, amb Miguel Cardenal, en una imatge d'arxiu. Foto: Tarragona Ràdio

L’alcalde, amb Miguel Cardenal, en una imatge d’arxiu. Foto: Tarragona Ràdio

L’Estat es comprometrà amb els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 amb la reforma de l’estadi del Nàstic i la pista d’atletisme de Campclar. Ho anunciarà avui al Senat el president del Consejo Superior de Deportes (CSD), Miguel Cardenal, segons ha anunciat el candidat del PP per Tarragona a les autonòmiques del 27-S, Alejandro Fernández. El regidor popular ha dit que “quan les relacions són fluides entre l’Estat i l’Ajuntament s’aconsegueixen èxits”.

Un Fernández que s’ha felicitat per aconseguir l’aportació de l’Estat i el comportament de les dues institucions a l’hora d’arribar a acords comuns.

L’aportació però estarà lluny dels 14’7 Milions d’euros que demanava l’Ajuntament, ja que el fet de no entrar la piscina de moment en aquest pressupost que presentarà l’Estat.

A hores d’ara la zona d’aigües de l’anella mediterrània és la que perilla a causa d’aquesta nova negociació amb l’Estat. L’opció de fer les competicions aquàtiques fora de Tarragona podria tornar a agafar força. Fins i tot les piscines Picornell de Barcelona podrien agafar força en cas de què no s’acabi fent la piscina de mides olímpiques Tarragona.

Fernández ha criticat de nou, malgrat això, el que considera una baixa presència d’espònsors privats, tot i que ahir s’anunciava l’entrada de BASF.

L’Ajuntament de Tarragona ha confirmat a Tarragona21 l’entrada del CSD en la inversió dels Jocs, tot i que han puntualitzat que “se segueix negociant”.

Escolta a Alejandro Fernández parlant de l’acord Estat-Ajuntament

Quim P. Casadesús