.

El programa “Créixer en Família”, que impulsa la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, ha modificat les dates d’organització i tindrà lloc els mesos de novembre i desembre amb un total de sis sessions. Es tracta d’un programa formatiu, subvencionat per la Generalitat de Catalunya, dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d’intercanvi d’experiències entre pares i mares amb fills i filles d’edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb el per què educar, què fer i com fer-ho.

Igual que la primera vegada que es van celebrar, i després que les anteriors edicions se centressin en franges d’edat diferents, aquest cop el programa va dirigit a pares i mares amb infants d’entre 0 i 3 anys. La primera sessió serà el 7 de novembre, es titula “Mama! Papa! Upa!”; la segona, el 14 de novembre, “Deixa’m, jo sol”; la tercera, el 21 de novembre, “A dormir, no, que hi ha un monstre”; la quarta, el 28 de novembre, “Per menjar, li poso la televisió i fora problemes!”; la cinquena, el 5 de desembre, “El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot… és un trasto!”; i la sisena i última, el 12 de desembre, serà un monogràfic sobre un tema triat per les famílies, a diferència de la resta de sessions.

Les diferents sessions s’impartiran a la llar d’infants Hort de Pau de 15 a 17h. Per participar-hi cal contactar amb l’Ajuntament d’Altafulla i formalitzar la inscripció, mitjançant el telèfon 977650008 o bé el correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org .