.

.

TOTS 21

El president, Agustí Peyra, i el vicepresident, Marc Francesch, han acompanyat la consellera Begoña Floria i el director del festival de reconstrucció històrica, Magí Seritjol, durant la presentació del festival.

L’Agrupació Càmpigs Tarragona Ciutat renova en aquest 2018 el seu suport incondicional a Tàrraco Viva 2018, que s’ha presentat aquest matí. Els set càmpings integrants de l’associació (Les Salines, Platja Llarga, Les Palmeres, Torre de l’Mòra, Tamarit Park, Trillas Platja i Caledònia) es faran càrrec el proper mes de maig de l’allotjament de mig centenar d’actors que participen en els espectacles de reconstrucció històrica. En total sumen unes 500 estades en semi-mòbil i bungalous de l’entorn de la Platja Llarga i La Mòra-Tamarit, que suposaran una aportació en espècies que ronda els 20.000 euros.

El president, Agustí Peyra, i el vicepresident, Marc Francesch, han acompanyat la consellera Begoña Floria i el director del festival de reconstrucció històrica, Magí Seritjol, durant la presentació als mitjans de Tàrraco Viva, dedicat aquest any -amb motiu dels Jocs de Tarragona 2018- a l’esport a la Mediterrània clàssica. El festival proposa enguany 450 actes amb més de 1.000 persones que participen directament en els actes programats en 30 escenaris diferents. El pressupost total arriba aquest any els 340.000 euros sense comptar els patrocinis en espècies.

A més d’oferir suport logístic i allotjament, Càmpings Tarragona Ciutat va patrocinar durant la passada edició de Tàrraco Viva una demostració divulgativa de com eren els campaments de les legions romanes i com es muntaven els papilio, les botigues militars de campanya d’oficials i soldats, que es podrien considerar els primers ‘campistes’ de la història per la sofisticació dels seus mètodes.

Amb 9.700 places, els set establiments que integren l’agrupació Càmpings Tarragona Ciutat tripliquen la capacitat hotelera de la capital i s’han convertit, amb un important creixement en els últims anys, en una de les principals portes d’accés al territori.