.

.

TOTS 21

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona impulsa la campanya  ‘Embarca’t amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros!’ que pretén dinamitzar el comerç i la restauració del centre de Tarragona i alhora relacionar el turisme de creuers amb els operadors de Cruises Amicvm. La campanya es dura a terme del 5 al 29 de juliol en els 42 establiments integrants en la Zona d’Acolliment de Creueristes de Tarragona. La companyia Costa Cruceros participa del concurs en qualitat de patrocinador del premi del sorteig.

Per participar a la campanya caldrà fer una o més compres en qualsevol dels establiments Cruises Amicvm que tenen el distintiu identificatiu a l’aparador durant el període del concurs i omplir una butlleta. Tots els inscrits al concurs entraran en el sorteig d’un viatge en cabina doble per a un creuer pel Mediterrani  de la companyia Costa Cruceros, previst per al proper  21 de setembre, amb embarcament des de Tarragona, en el creuer Costa Victoria.

L’objectiu de la  campanya és dinamitzar el comerç i fomentar les compres al centre de la ciutat aprofitant la projecció de Tarragona com a Port d’arribada de creuers i com a Port Home, port d’embarcament i desembarcament, de la companyia Costa Cruceros

La campanya és una mostra de la col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona, la Tarraco Cruise Port Costa Daurada (TCPCD), la companyia Costa Cruceros i els operadors Cruises Amicvm.